Wanneer moet je uw laptop laten herstellen?

Moeilijk om deze vraag te beantwoorden, soms is het voor het gebruiksgemak, omdat uw laptop soms langzaam is. Het is ook mogelijk dat u tijdens het dagelijks gebruik fouten heeft opgemerkt of omdat het gewoon niet langer mogelijk is om uw laptop te gebruiken. Voorlopig kunt u alleen op uw pc werken en uw gegevens niet meenemen naar het werk.

Langzaam werken van het systeem

Na een paar maanden of jaren gebruik zult u merken dat uw laptop steeds meer tijd nodig heeft om uw software te openen of te starten. Het is noodzakelijk om te weten dat bij het installeren, verwijderen van software, maar ook wanneer er een belangrijke hoeveelheid data op uw harde schijf staat, een opschoning nodig is, zodat u snelheid kunt winnen. Een andere mogelijkheid, met intensief gebruik op internet is dat u zonder het te weten, malware ontvangen hebt die uw computer kan vertragen. Laat een van onze technici uw laptop herstellen om in te grijpen en de prestaties van uw computer te verbeteren en u in staat te stellen uw apparatuur te herstellen zoals in de begindagen.

Computer Reparatie Haarlem

Een virusaanval op uw laptop

Dit is een meer delicate procedure omdat de eerste stap is om het virus of de virussen te identificeren die uw computer infecteren. We kunnen je nooit genoeg adviseren om een krachtig antivirusprogramma te gebruiken om dit soort tegenslagen te voorkomen. Maar het installeren van een antivirus is niet voldoende, u moet het ook regelmatig bijwerken, net als uw besturingssysteem. De eerste bescherming blijft echter de manier waarop u uw computer gebruikt en om u te beschermen tegen virusaanvallen geven we u enkele veiligheidstips wanneer u de winkel bezoekt.

Levensduur batterij en bewegingsvrijheid

Bij het gebruik van een laptop is een van de criteria waarmee rekening moet worden gehouden de autonomie van de hardware. Na meerdere laadcycli, verliezen de batterijen een deel van hun kracht en verminderen ze de autonomie van uw computer. Als u bij ons komt, kunnen we de staat van uw batterij controleren en u de beste oplossing bieden om uw laptop in de beste omstandigheden te gebruiken. Voordat we u adviseren om uw batterij te vervangen, kunnen we u begeleiden bij het zo goed mogelijk gebruik van uw batterij. Soms stuiten we op storingen die helaas een directe vervanging van uw batterij vereisen. Als dit gebeurt, ga dan rechtstreeks naar onze winkel om de eerste tests uit te voeren.

Niets vervelender dan een zwart scherm

Als u voor een zwart scherm komt, betekent dit niet dat het kapot is, condensatoren kunnen de oorzaak van de storing zijn. Dus breng ons uw apparatuur en we zullen de diagnose uitvoeren. In het geval van een gebarsten of gebroken scherm doen we helaas geen wonderen en zijn we genoodzaakt uw scherm te vervangen.

Een computer die niet meer opstart

Als uw computer niet opstart, is die helemaal niet meer bruikbaar. Dit is het slechtst mogelijke scenario, u kunt niet langer uw computer aanzetten en naar onze werkplaats in Amsterdam komen om reanimatie te proberen, zal nodig zijn. Het falen van de harde schijf of het moederbord zijn de meest voorkomende oorzaken.